I love this boots!

Jedan malo opušteniji look. Mislim da ovde ključnu ulogu igraju ove čizme koje sam nedavno kupila. Od kad su, pre par godina, postale popularne i gde smo svi poludeli za čizmama iznad kolena, ja sam ih naravno kupila….i one uvek mogu da se kombinuju uz sve bio to neki casual look ili party. Jednostavno uvek možete u njima da izgledate fenomenalno.

Svake godine sam kupovala nove jer mi se pokidaju ,jer ih ne skidam, i poslednji put (prošle godine) uzela sam Zarine koje su mi opet trajale godinu dana i to je to. I posle toga rekla sam sebi “E pa nećeš više”,  ali eto nemoguće (morate priznati :)). Ove Kitten čizme su me osvojile i morala sam da ih uzmem ….nekako, čini mi se da će mi duže trajati 🙂
Ono što je uvek uz mene i bez čega ni jedan moj style nije potpun, jesu aksesoari. MK prsten, sat i narukvica, to je obavezno. Za ovaj look, izabrala sam sat iz najnovije kolekcije jer kad sam ga videla bilo je “To je ta zimska boja” . Nalik je onim staaarim, staaarim satovima i to mi se svidelo. Jednostavan je a s druge strane mogu da kažem da je i glamurozan…obožavam ga!