Schönbrunn

Hello from warm Vienna! I believe some of you know how Austrian capital can be cold, especially when the wind blows, but this time we were warm surprised – And in every sense. although we are here for a few hours, because we’re moving to a little warmer climes, I decided to share with you some photos of this rich city. 
It’s Schönbrunn Palace, although I can say that this is a complex made up of parks and buildings, which includes a zoo and botanical garden. Certainly I would not have bothered with its history that is imposing- leave it up to you, but I would certainly note that this is a palace which many rulers and imperators have built and upgraded, and eventually retained its present form in the rococo style. So if you are not an admirer of this art period, this would not be the destination for you, but certainly I suggest you to visit at least its front part. the entrance to the complex.

It is at this point I decided to record my outfit. I do not know how many of you are still about tassels, but I definitely am, especially when it comes to a simple white shirt and girlfriend jeans. I think it’s a cardigan with fringe this time gave a great effect to entire combination, supplements and gives volume. I hope you are a bit interested in this place, at least in its outer part. Until the next post follow up on Instagrambecause we are in a few hours at the new destination.

 

Pozdrav iz toplog Beča! Verujem da neki od Vas znaju koliko austrijska prestonica može da bude hladna, pogotovo kada duva vetar, ali ovog puta nas je toplo iznenadila- I to u svakom smislu. Iako smo ovde još koji sat, jer se selimo u malo toplije krajeve, odlucila sam da sa Vama podelim neke fotografije sa ovog raskošnog mesta. U pitanju je Šenbrun palata, mada slobodno mogu da kažem da je to kompleks  sačinjen od parkova I gradjevina koji u sebi sadrži zoo vrt I botaničku baštu. Svakako Vas ne bih sad zamarala sa njegovom istorijom koja je impozantna- to prepuštam Vama, ali svakako bih napomenula da je u pitanju palata koju su mnogi impreratori I vladari gradili I dograđivali da bi na kraju zadržala svoj današnji oblik u stilu rokoko. Tako da ako niste ljuditelj ovog istorijskog pravca, ovo ne bi bila destinacija za Vas ali svakako Vam predlažem da posetite barem njen prednji deo tj. sam ulaz u ovaj kompleks. 

Upravo na tom mestu odlučila sam da zabeležim moj outfit. Ne znam koliko ste još uvek za rese ali ja definitivno jesam, pogotovo kada je reč o jednostavnoj beloj majici I girlfriend jeans-u. Mislim da je kardigan sa resama ovog puta dao odličan efekat celoj kombinaciji, dopunjuje  je I daje volumen. Nadam se da ste se bar malo zainteresovali za ovo mesto, barem njenim spoljašnjim delom a do sledećeg posta pratimo se na instagramu jer smo za koji sat na novoj destinaciji.